ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisi yayınlanan fragmanları ile herkesi etkilemeyi başarıyor! Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kalp Yarası dizisinden ikinci fragman kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı. Tanıtımları ile dikkat çeken diziyle ilgili son gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Sevi ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi büyük bir heyecanla takip ediliyor. Şimdiden sosyal medya platformlarında büyük bir hayran kitlesi edinen dizinin ilk bölüm yayın tarihi ise çok merak ediliyor. Yaz aylarında ekranlarda olması planlanan Kalp Yarası dizisi konusu ile izleyicileri soluksuz bırakacak! Süreç Film tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yayın tarihi ise şu an net olarak belli değil.

Kalp Yarası dizisinin konusu nedir?
Güzel bir aşk hikayesi, intikam hikayesine dönüşüyor!  Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin yaşadıkları konu alacak. Tomris Giritlioğlu tarafından kaleme alınan Kalp Yarası dizisi konusu ile çok konuşulacak.

Kalp Yarası oyuncu kadrosu:
Gökhan Alkan,  Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel dizinin başrolünde yer alıyor. Ayrıca dizide Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper de rol alıyor.

Editör: Wan Haber