ATV ekranlarının sevilen dizisi olacak Kalp Yarası yazın yayınlanmaya başlayacak. Kalp Yarası dizisi çok yakın bir zamanda ekranlara gelecek ve seyircisine ‘merhaba’ diyecek. Dizinin çekimleri devam ederken oyuncuların yaptıkları paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Kalp Yarası dizisinin oyuncuları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile eğlenceli çekimleri izleyenlere paylaşmaya devam ediyorlar. ATV ekranlarının yeni dizisi çok yakında yayınlanacak. Dizi hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediyor.
Kalp Yarası dizisinin oyuncuları kimlerdir?
ATV ekranlarının yeni dizisi olacak Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Toprak Can Adıgüzel, Merve Çağıran, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Rıza Akın, Meltem Gülenç, Nail Kırmızıgül, İnanç Konukçu, Yonca Şahinbaş, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Zehra Yılmaz, Melih Çardak ve Kemal Burak Alper gibi isimler yer alıyor. Birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yeni proje için bir araya geldiler ve çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyorlar. Dizinin sosyal medya hesapları yaz dizisinin çalışmalarının devam ettiğini ve çok yakın bir zaman içinde seyircileri ile buluşacağını söylediler. 
Kalp Yarası dizisinin konusu nedir?
Antakya’da yaşayan iki ayrı ailenin yaşantısı konu edilecek. İki ayrı aile arasında geçen olaylar, çatışmalar, duygular konu alınacak. ATV ekranlarının yeni dizisi olacak Kalp Yarası, çekimlerine devam ediyor. İki ailenin çatışması bir yana ailenin arasında beklenmeyen bir aşk girmesi de olayın tuzu biberi oluyor.
Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor?
ATV ekranlarının yeni yaz dizisi Kalp Yarası, yazın yayınlanmaya başlayacak ve seyircileri ile buluşacak. Kalp Yarası dizisi Hatay’da çekilmeye başlandı ve çekimlere burada devam edilecek. Kalp Yarası dizisinin oyuncuları Hatay’a gittiler ve çalışmalarına devam ediyorlar. Dizi Antakya yakınlarında çekimlerine devam edecek. Kalp Yarası dizisi çok yakında ATV ekranlarında yer alacak.

 

Editör: Wan Haber