TRT’nin Sevilen dizisi Kalk Gidelim neden ekranlarda yok? Kalk Gidelim dizisi yayından kaldırıldı mı? Başrol oyuncuları Beyazıt Gülercan, Can Kıran, Ayça Varlıer ve Yıldız Kültür’ ün oluşturduğu TRT’nin sevilen dizisi Kalk Gidelim izleyicilerine final yapacaklarını duyurmuşu.

Dizi TRT 1 ekranlarına ilk geldiği zaman büyük biri izleyici kitlesi tarafına izlenmeyi başarmıştı. Dizinin ilerlemesiyle oyuncu kitlesinin zamanla azaldığı için finale gidildiği düşünülmekte. Dizi TRT ekranlarında 3 sezondur cumartesi günleri yayınlanmakta dizinin cumartesiden Perşembe gününe alınması herkesin aklında soru işareti bırakmıştı.

Kalk Gidelim adlı dizi TRT 1 ekranlarının çokça takip edilen dizilerinden biriydi, dizinin izleyicisinin azalmasının nedeni ile dizi ile beraber yayınlanan yeni dizilerin daha çok ilgi çekmesinden dolayı olduğu düşünüyor. Alınan az izleyici sayısı ise dizinin izlenme oranlarını çokça alçalttı ve bu nedenle dizinin final yapacağı bildirildi. Dizinin final yapacağı bölüm ise 125' inci bölüm olarak belirlendi.

Editör: Wan Haber