Sezon başında ekranlara gelen ve bir bölüm sonrasında büyük hüsran yaşayan Kırmızı Kamyon dizisi hemen yayından kaldırılmıştı. Büyük uğraşlar sonunda tutmayan ve reklam dahi almayan dizi, büyük hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı Kamyon dizisi beklediği performansı almayınca yayından kaldırma kararı alarak tüm oyunculara veda etti. Kırmızı Kamyon dizisinin yapımcısı sezon başında birçok güçlü dizi olduğu için şansı olmadığını söyledi. Kırmızı Kamyon dizisi ekranlara veda ettikten sonra bazı değişiklikler yapma kararı aldı. Dizi farklı bir konu ve farklı bir isim ile tekrar gündeme gelecek. Yayınlanan ilk bölümü izleyenler dizinin nasıl değişebileceği konusunda düşündü ancak yeni dizi hakkında açıklamalar kısa süre önce yapıldı.
Kırmızı Kamyon dizisinin yeni ismi ne olacak?
Ekranların beklenen reytingi almayan dizisi Kırmızı Kamyon, yeni ismi ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kırmızı Kamyon dizisi Kahraman Babam adı ile tekrar ekranlara gelecek. Yeni yayın tarihini açıklayan yapımcı, reyting almamalarına neden olan birçok dizinin ekrana veda ettiğini ve bu yüzden daha çok şanslarının olduğunu dile getirdi. Yapımcı isim ve konu değiştirdikten sonra başarılı olacağı konusunda çok inançlı olduğunu söylerken, dizinin oyuncuları daha önce başarısız bir sonuç aldıkları için çok üzgün olduklarını dile getirdiler. 
Kahraman Babam dizisi hangi kanalda olacak?
Kırmızı Kamyon dizisi ismi değiştikten sonra Kahraman Babam adı ile tekrar ekranlara gelecek. Kahraman Babam dizisi Show TV ekranlarına gelecek. Kahraman Babam dizisi Show TV ekranlarının sevilen dizisi olmaya hazırlanıyor.
Kahraman Babam dizisi ne zaman başlayacak?
Show TV ekranlarının yeni dizisi olacak Kahraman Babam, 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlayacağını duyurdu. Sezon başı başarısız olan dizi, değişerek tekrar şansını deneyecek. Kahraman Babam dizisi yaz dizisi olarak izleyicilerinin karşısına gelecek.

Editör: Wan Haber