Kağıt Ev dizisi bir süredir ekranlarda olan ve beğenilen bir dizi olmuştur. Kağıt Ev dizisi, ilginç konusu ve birbirinden ünlü oyuncuları ile hakkında çok kez söz ettirmeye devam ediyor. Kağıt Ev dizisi yayınladığı her bölüm ile ilgi çekiyor. Kızını korumak isteyen ancak bir yandan da onun ne kadar değiştiğine ve yaptıklarının bu kadar ağır olduğunu kendine yediremeyen anne babanın yaşadıkları anlatılıyor. Kızlarını kaybetmek istemeyen aile, adaleti sağlamak ve kızları arasında kalıyorlar. Cemre adlı karakter ailesini korumak adı altında işlediği cinayet ile ailesini şoka uğratır. Kağıt Ev dizisinin ilginç bölümleri büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor.
Kağıt Ev hangi kanalda?
Sevilen dizi Kağıt Ev büyük heyecan yaratarak yayınlanmaya devam ediyor. Muhteşem dizi her Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star TV ekranlarına geliyor. Star TV ekranlarının sevilen ve ilgi çeken bir içeriği olmaya devam ediyor. Kağıt Ev yayınlandığı her gün sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oluyor ve büyük ilgi görüyor. 
Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Bülent Gültekin, Bulut Teker, Erdal Beşikçioğlu, Can Nergis, Nejat Uygur, Helin Kandemir, Nur Fettahoğlu, Nihal Koldaş, Yaşar Üzer ve Tuğçe Aykut gibi başarılı isimler dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Daha önce birçok dev projede yer alan ünlü isimlerin tanınmayan yüzler ile birlikte rol alması diziye renk katıyor. Bizim Hikaye adlı muhteşem dizide Hikmet karakterini canlandıran Nejat Uygur, bu dizide boy göstermeye devam ediyor. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran Sultanı olan Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinin yeni bölümleri ile boy göstermeye devam ediyor. Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu adeta göz kamaştırıyor. Diğer yandan yeni yeni ekranlarda tanınmaya başlayan isimlerin bu dizi sayesinde daha çok kendini göstermesi de dikkat çekti. Kağıt Ev dizisinin yeni bölümleri her Pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Editör: Wan Haber