Kağıt Ev dizisi yayınlanmaya başladıktan bu yana büyük ilgi görmeye devam ediyor. Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi oyuncuları ile ve oyunculukları ile gündemin ortasında oturmaya devam ediyor. Yayınlandığı her gün sosyal medyanın gündemine oturan Kağıt Ev, herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son yıllarda büyük ilgi gören ailenin kızı rolündeki ünlü oyuncu, yaptığı oyunculuk ile ön plana çıktı. İlginç ve enteresan hikayesinin bulunduğu Kağıt Ev, odak noktası olmaya devam ediyor.
Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kağıt Ev, konusu ile dikkat çekiyor. Mutlu bir aile çocukları ile huzur dolu ve sorunsuz bir hayat sürmektedir. Ailenin babası Cihan, karısını çok sever ancak bir kadının fırtınasına kapılır. Bir programın yapımcısı olan kadına kapılan Cihan, karısını aldatır. Karısı Aylin durumdan habersizdir ancak küçük kızı durumu anlar. Kızı, bu durumu öğrenir ve babasının onunla gideceğini, annesini bırakacağını ve ailesinin dağılacağını sanır. Küçük kız büyük bir hataya düşer ve babasının sevgilisini öldürür. Babasını ve ailesini korumak için bunu yapan kız, suçunu ailesine söyler. Pişman olmadığını dile getirir ve babasının o kadınla gitmemesi için bunu yaptığını söyler. 
Kağıt Ev ne zaman?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kağıt Ev, her Pazartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Yeni bölümleri ile ekranlara gelecek olan Kağıt Ev, gündemi sallamaya devam ediyor. 
Kağıt Ev dizisi ne zaman sezon finali yapacak?
Kağıt Ev dizisinin sezon finali hakkında henüz net bir açıklama yok. Diğer diziler tek tek sezon finali yapmaya başladı. Gözler Star TV ekranlarına çevrildi. Kağıt Ev dizisinin de Haziran ayı gelmeden sezon finali yapması bekleniyor. Yeni sezon ise Eylül ayında başlayacak.

Editör: Wan Haber