Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi. İlk bölümü 19 Nisan'da yayınlanan Kağıt Ev dizisiyle ilgili flaş bir karar verildi. O3 Medya tarafından yapımcılığı yapılan Kağıt Ev dizisinin final olup olmayacağı kısa bir süre önce belli oldu!

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun paylaştığı Kağıt Ev dizisinden seyircilerine üzücü haber kısa bir süre önce geldi. Star TV'nin en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Kağıt Ev dizisi beklenen reyting performansını gösteremediği için ekranlara veda ediyor. 

Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kağıt Ev dizisinin senaryosunu ise Umut Açıkalın ve Ayhan Bölükbaşı kaleme alıyor. Oldukça iddialı bir yapım ekibi ve oyuncu kadrosuna sahip olan dizi yayınlanacak olan 8. bölüm ile veda edecek.

Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?
Çok mutlu bir yaşam sürmekte olan Fırtına Ailesinin tüm huzuru bir yanlış anlaşılmadan dolayı bozulur. Cihan Fırtına bir Ceza Hukuku Profesörüdür. Suçlu Peşinde isimli programın yapımcısı olan Azra İnce'ye karşı koyamaz ve hayatında ilk kez karısını aldatır. Karısı Aylin ise avukattır ve bu ihanetten haberi yoktur. Birlikte üç çocuk sahibi olan çiftin 16 yaşındaki kızları Cemre, babasının ihanetinden şüphelenir. Babasının, aile dostu olan yakılarının kızları İnci ile aldattığını sanır. Cemre ve İnci'nin kavgasının sonunda İnci ölür. Kendilerini büyük bir çıkmazda hisseden Aylin ve Cihan ise kızlarını korumak için adalete ihanet ederler.

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu:
Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)
Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)
Can Nergis (Bülent)
Tuvana Türkay (Azra)
Nihal Koldaş (Gülsüm)
Yaşar Uzel (Halil)
Nejat Uygur (Mert Fırtına)
Helin Kandemir (Cemre Fırtına)
Dinç Daymen (Kaya)
Rızacan Durmuş (Ozan)

Editör: Wan Haber