Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin 8. bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kağıt Ev dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar izleyicileri ekrana kilitleyecek! İlk bölümü Nisan ayında yayınlanan Kağıt Ev dizisi sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip.

O3 Medya imzalı Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü oldukça aksiyonlu geçecek. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolünü paylaştığı Kağıt Ev dizisinin senaryosunu ise Umut Açıkalın ve Ayhan Bölükbaşı kaleme alıyor. Her bölüm aksiyon ve gerilimin tavan yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Kağıt Ev dizisi hakkında kısa bir süre önce oldukça radikal bir karar verilmişti. Beklenen reyting başarısını gösteremeyen dizi için final kararı veren kanal ve yapım şirketine sosyal medya platformları üzerinden tepki gösteriliyor! Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kağıt Ev dizisi önümüzdeki haftalarda son bölümü ile ekranlara gelecek ve izleyicilerine veda edecek.

Kağıt Ev dizisi 8. bölümde ise Cemre sonunda babasının annesini kiminle aldattığı gerçeği ile yüz yüze geliyor! Azra'nın evine giden Cemre onu bir beladan kurtarıyor ancak daha sonra babasıyla resmini görünce tüm gerçekleri o an fark ediyor! Öfkelenen Cemre, Azra'yı boğmaya çalışıyor! Azra ölecek mi?

Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu:
Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)
Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)
Can Nergis (Bülent)
Tuvana Türkay (Azra)
Nihal Koldaş (Gülsüm)
Yaşar Uzel (Halil)
Nejat Uygur (Mert Fırtına)
Helin Kandemir (Cemre Fırtına)
Dinç Daymen (Kaya)
Rızacan Durmuş (Ozan)

Editör: Wan Haber