Star tv kanalında yer alan Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile her Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekranlara geliyor. Kadrosunda oldukça iddialı ve popüler isimlerin yer aldığı Kağıt Ev dizisinin 5. bölümünden yeni fragman kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu! Kağıt Ev dizisinin yeni bölümünde hem hüzünlenecek hem de çok şaşıracağınız gelişmeler olacak!

O3 Medya tarafından yapımcılığı yapılan Kağıt Ev dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Umut Açıkalın ve  Ayhan Bölükbaşı tarafından kaleme alınan Kağıt Ev dizisinin kadrosunda ise Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel, Nejat Uygur, Helin Kandemir ve Dinç Daymen gibi isimler yer almaktadır. 

Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?
Oldukça mutlu bir aile tablosuna sahip olan Fırtına ailesi bir yanlış anlaşılmadan dolayı büyük bir trajediye yol açan olaylarla karşılaşır! Mesleği Ceza Hukuk Profesörü olan Cihan ise 'Suçlu Peşinde' programının yapımcılığını yapmaktadır ve Cihan ile yasak aşk yaşamaktadır! Cihan'ın eşi Aylin ise avukattır ve bu ihaneti bilmemektedir. Birlikte üç çocuğu olan Cihan ve Aylin'in kızları Cemre, babasının annesini aldattığından şüphelenir. Babasının, öğrencisi olan İnci ile ilişki yaşadığını zanneden Cemre ise ona çok kötü davranmaktadır ve iki genç kızın kavga etmesi sonucu İnci hayatını kaybeder! Aylin ve Cihan ise evlerinde yaşanan bu cinayetle büyük bir çıkmazın içine girer!


Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ne zaman?
Kağıt Ev dizisi 5. Bölümü ile 17 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’e Star tv ekranlarında olacak!

 

Editör: Wan Haber