Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin yeni bölümünden ikinci tanıtım kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı. Her bölümü gerilim ve heyecan dolu olan Kağıt Ev dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamı 7. bölümü ile ekranlarda yer alacak. Bu sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer almayı başaran Kağıt Ev dizisi özellikle sosyal medya platformlarında büyük bir hayran kitlesine sahip.


 Hem dizide yer alan oyuncularıyla hem de konusuyla izleyicileri etkilemeyi başaran Kağıt Ev dizisinin yeni bölümünde gerçekleşen olaylara çok şaşıracaksınız! Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alan Kağıt Ev dizisi oldukça heyecanlı bir bölüm ile ekranlarda yer alacak. O3 Medya şirketi tarafından yapımcılığı yapılan Kağıt Ev dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor!


Gerilim ve heyecanın tavan olduğu Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile 31 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.
 
Kağıt Ev final mi yapacak?
Konusu ile izleyicileri derinden etkilemeyi başaran Kağıt Ev dizisinin final yapıp yapmayacağı dizinin izleyicileri tarafından sıkça soruluyor. Hafta başında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin son birkaç bölümdür reytingleri beklenen performansta değil. Bu yüzden dizinin önümüzdeki haftalarda final yapacağına dair söylentiler dolaşıyor.  Ancak dizinin final yapacağına dair resmi bir açıklama şu an yok.
 
Kağıt Ev dizisinin oyuncuları:
Cihan: Erdal Beşikçioğlu
Aylin: Nur Fettahoğlu
Azra: Tuvana Türkay
Gülsüm: Nihal Koldaş
Bülent: Can Nergis
Cemre: Helin Kandemir
Mert: Nejat Uygur
Çetin: Bülent Gültekin
Halil: Yaşar Üzer
Melisa: Bulut Teker
İnci: Tuğçe Aykut

Editör: Wan Haber