Fox TV ekranlarında 3 sezon boyunca ekranlara gelen ve geçen sene final kararı alan kadın dizisinde Hikmet karakterine can veren Melih Çardak’tan Başkası değil. Akılda kalıcı rolleriyle tanınan oyuncu uzun senelerdir pek çok projede boy gösterdi.

  • Özellikle de Cennet Mahallesi dizisindeki Rüstem
  • Karadayı dizisindeki Serdar
  • Kadın dizisindeki Hikmet unutulmayan rolleri olarak kafalara kazınmıştı.

Melih Çardak, Şimdi de Kanal D’nin Arka Sokaklar isimli dizisine katılım sağladı. Tam 15 sezondur ekranlarda olan Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Erler filmin yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un bulunduğu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul’un senaryosunu yazdığı diziye Melih Çardak da katıldı.

Fakat pek çok dizi hayranı, oyuncunun daha önce de Arka Sokaklar dizisinde bulunduğunu hatırlayacaktır. Melih Çardak daha dizinin ilk dönemlerinde Cevher isimli bir karaktere de hayat vermişti. 2006 senesinde başlayan dizinin 2. sezonunda yani 78. bölümünde rol alan oyuncu seneler sonra yeniden diziye geri dönmüş olacak.

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D ekranlarında 22 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 574. bölümünde Melih Çardak, Servet Karaca karakterine Can verecek. Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı saat 20:00’da Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber