İyi günde kötü günde dizisi 03 Medya yapımı öncülüğünde Metin Balekoğlu'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Aksel bonfil ile Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu yazdığı Türk yapımı Romantik Komedi kategorisinde Bir projeydi. 17 Ekim 2020 tarihinde 6. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmişti.

Ozan Dolunay Elçin Sangu ve Yasemin Allen’in başrollerde bulunduğu dizi romantik komedi kategorisinde beğeni topladı. Fakat yeterli reytingler elde edemedi. Star TV’nin daha fazla şans vermemesi neticesinde de sadece 6. bölüm sonunda final ederek ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

 Elçin 0 kanalın diziyi daha izleyici bile tam olarak hikayeyi anlamamışken yayından kaldırılmasına çok sert tepki göstermişti.

İyi günde kötü günde künyesi

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan iyi günde kötü günde dizisinin yapımcısı 03 Medya Grubuydu. Romantik komedi türünde ekranlara gelen dizinin yayın tarihi 12 Eylül 2020 ile 17 Ekim 2020’di.

İstanbul’da çekimleri yapılan dizinin süresi 120 dakikaydı, Cem Tuncer ile Ercüment Orkut'un müziğini yaptığı bu projenin başrollerinde Elçin Sangu, Mehmet Ozan dolunay ve Yasemin Allen oynuyordu.

Konusu Neydi?

Bir tarafta nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla yani Elçin Sangu ile diğer tarafta ise gitmesinin sebebini herkesten saklayıp giden yani Ozan Dolunay ikilinin ortasında her şeyden habersiz bir şekilde evlilik hayalleri Kuran Melissa yani Yasemin Allen’in üçgeninde meydana gelen olayların romantik komedi tadında izleyici ile buluşturulması hedefliyordu.

Editör: Wan Haber