Kanal D ekranlarının fenomen aile dizilerinden biri olan İyi Aile Babası ilk bölümlerinin sonrasında reytinglerde istenilen seviyeye erişemeyince dizinin senaristi çeşitli değişikliklere gitmişti. İyi Aile Babası ismi babam çok değiştiği şeklinde değiştirildi. Peki bunun sebebi nedir? İşte merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası haberin detayında sizleri bekliyor.

Babam Çok Değişti Ne Zaman Saat Kaçta?

7 Ocak 2021 tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de ekranlara geldi.

İyi Aile Babası adı neden değişti?

Kanal D ekranlarının yeni yayın hayatına başlayan komedi kategorisindeki dizisi İyi Aile Babası istenilen da reytingleri yakalayamadığı için isim ve senarist değişikliği ne getirmişti.

İyi Aile Babası (Babam Çok Değişti) Konusu Nedir?

Mehmet Ali karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu İstanbul’da kliniği bulunan, evli ve mutlu bir aile hekimi rolünü oynuyor. Eşine ve çocuklarına oldukça bağlı olması sebebiyle devamlı eşi ve annesinin arasında kalıyor. Üstelik annesi ile aynı apartmanda hayatını sürdürüyor. Evli ve üç çocuk babası Mehmet Ali İstanbul’da doğmuş, aslen Adanalı, tıp fakültesini bitirmiş, aile hekimi olarak çalışan, hem çekirdek hem de geniş ailesine düşkün bir birey. Aile bağlarına oldukça önem veriyor. İyi bir aile babası, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak amacıyla büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de oldukça idealist bir hekim.

Mehmet Ali’nin 25 senelik hayat arkadaşı, üç çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer yapan Aslı Pamuk yani Şebnem Bozoklu kocasına ve çocuklarına oldukça düşkün, çalışkan, fedakar, oldukça titiz ve mükemmeliyetçi bir kadındır. Hayattaki en büyük mücadelesini alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı veriyor.

Editör: Wan Haber