Başrollerde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal ve Salih Kalyon oynuyor.

Çağlar Çorumlu,

Seyirci, İyi Aile Babası’nda Neler Bulacak? Sorusuna;

Tek bir jenerasyon değil, aynı zamanda pek çok jenerasyonun problemlerine dokunacak, çocuklarını büyütme telaşında olan bir taraftan da çok dominansi bir kayınvalide ile karşı karşıya kalan bir çift var ana eksende. Dizide sıcak, samimi dille anlatılan bir aile hikayesi bulunmaktadır.” Cevabını verdi.

Sizin Canlandırdığınız Mehmet Ali Nasıl Bir Karakter?

Mahallede kendi kliniği bulunan bir doktor. Oldukça yardımsever, eşini de pek sever. Çocuklarına düşkün bir baba, bir de ona düşkün bir annesi bulunmaktadır. Annesini üzmemek amacıyla bazen ayarlaması gereken ince çizgilerin dahi sınırlarını aşabiliyor. Mehmet Ali, özür dilemesini bilen, gönül almasını bilen, birçok babaya, erkeğe pek çok hususta örnek olabilecek bir karakteri canlandırıyor.” Cevabını verdi.

Şebnem Bozoklu,

İzleyenler bu dizide ne bulacak şeklide kendisine yöneltilen soruya;

Seyirci, daha çok temelleri sevgi üzerine kurulmuş olan mutlu bir aileyi bu dizide görecektir. Bu ailenin tanıdık maceralarını, günlük problemlerini izlerken hem kendilerinde çok şey görecek hem de çok şaşıracaklar.”  Cevabını verdi.

Salih Kalyon,

İyi Aile Babası nasıl bir dizi şeklinde kendisine yöneltilen soruya;

“Bir adamın aynı zamanda bir evlat hem de iyi bir eş ve daha da iyi bir baba olma çabası temeline oluşturulmuş, aile içi çeşitli ilişkiler üzerinde meydana getirilmiş bir komedi dizisidir. İzleyicinin kendine aile yapılarından hayattaki rollerinden kesitleri bulacaklarını tahmin ediyorum.” Dedi.

Melek Baykal,

“İyi Aile Babası”nı Neden İzlemeli? Şeklinde Kendisine Yöneltilen Soruya;

“Ben şahsen bu projeye aşık oldum. İzleyicilerimizi, öncelikli olarak bol bol kahkaha atmaya, eğlenmeye davet ediyoruz. Koronavirüsü, deprem derken açılan yaralarımıza bir nebze olsun merhem olmaya çalışacağız. Sevgiyi, mutluluğu, ailede en çok da gelin kaynana arasındaki çatışmalara şahitlik edecekler.” Dedi.

Bakalım bundan sonraki bölümlerde ne olacak, hep birlikte izleyip karar vermek gerekir.

Editör: Wan Haber