ATV'nin sevilen dizisi İkimizin Sırrı, başrolde oynayan ve Neva karakterini canlandıran Leyla Feray kim olduğu merak uyandırdı. peki  Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında? Leyla Feray evli mi? Leyla Feray nereli? nasıl oyuncu oldu? sevgilisi var mı?

Leyla Feray Kimdir?
8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açan Leyla Feray, 1.73 metre boyunda, 56 kilo ve Boğa burcudur.Liseyi bitirmesinin hemen ardından Üniversiteyi kazanan güzel oyuncu, Koç Üniversitesi Medya Görsel Sanalt Bölümü’nde eğitim görerek buradan mezun olmuştur.

Oyunculuk yapmaya 2013 yılında yer almış olduğu “Ben Onu Çok Sevdim” isimli dizi ile başlamış olan sempatik oyuncu, bu dizi sonrası ise 2014 yılında “Paşa Gönlüm” dizisinde oynamış ve Türkan karakterini canlandırmıştır.

2016 yılında “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisine dahil olmuş olan oyuncu bu dizide Ayşe Sultan karakteri ile dizide yer almıştır.Bu dizi sonrası ise oynadığı yapım “Kardeşim Benim 2” isimli filmdir.

Reklamlarda da gördüğümüz oyuncu “N11” reklamı ve “Ets” reklamlarında oynamıştır.

18 yaşına kadar geceleri hiç dışarı çıkmamış olan güzel oyuncu, oyunculukta belli kurallarının olduğunu ve bu kuralları hiçbir zaman aşmayacağını belirtmiştir.Sevgilisi ile aynı dizide oynamayı düşünmeyen ünlü oyuncu, fakat sevgilisinin yönetmen olarak bulunması halinde o yapımda yer alabileceğini aktarmıştır.

Leyla Feray Oynadığı Diziler ve Filmler

2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Sinem)
2014 – Paşa Gönlüm (Türkan)
2014 – Üç Arkadaş
2014 – Ömrüm Sessiz Bir Çığlık
2016 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Ayşe Sultan)
2017 – Kardeşim Benim 2 (Sinema)

Editör: Wan Haber