Show TV kanalının yeni dizisi müjde verdi. İçimizden Biri dizisi çok yakında televizyon dünyasının sevilen içeriği olacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden sonra yeni dizisi için çalışmalara başlayan yönetmen, yeni projesi için oyuncular ile görüşmeye başladı. Yeni oyuncularının şimdiden belli olduğu İçimizden Biri dizisinin konusu da oldukça dikkat çekicidir. İçimizden Biri dizisinin tanıtımları tüm hızı ile devam ediyor. Dizi setinden yapılan açıklamada bir sonraki ay ekranlarda olacağı bekleniyor.
İçimizden Biri dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Show TV ekranlarının yeni dizisi oyuncuları ile dikkat çekmektedir. Henüz çalışmalarına yeni başlayacak olan dizinin bazı oyuncuları açıklandı. Dizide ilk olarak başrol oyuncu çalışmaları sürdü. Havva rolü için güzel oyuncu Gizem Güneş ile anlaşma sağlandı. Diziye dahil olan diğer isim Mustafa Avkıran oldu. Başrol olan Adam için henüz bir isim belirlenmedi. Dizinin oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Temmuz ayına kadar tüm çalışmaların bitmesi bekleniyor.
İçimizden Biri dizisi nerede çekiliyor?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi İçimizden Biri, çekimlerine başladı. Dizi yapımcıları yeni dizi için büyük bir çaba gösteriyor. İçimizden Biri dizisi Ege Bölgesinde çekilecek. Muğla ilinin Marmaris ilçesinde çekilmesi beklenen dizinin konusu büyük ilgi gördü. Diğer yandan tüm oyuncular büyük heyecan içinde çalışmalarına başladılar. Yeni yaz dizisi olacak İçimizden Biri, çok yakın bir zamanda Show TV ekranlarında olacak. 
İçimizden Biri dizisinin konusu nedir?
Yeni yaz dizisinin konusu büyük ilgi gördü. Hristiyan bir adam ile Müslüman bir kadının aşkı anlatılacak. Dizide gösterilen bu muhteşem aşk herkesten tam not alacak. Havva ve Adam’ın aşkı doya doya yaşanacak mı yoksa engeller büyüyecek mi? Yeni dizi çok yakında Show TV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber