Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizinin yönetmeni dizi biter bitmez kolları yeni projesi için sıvadı. Yeni projesi için hazırlanan yönetmen yeni dizisinin müjdesini verdi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden sonra İçimizden Biri adlı diziyi duyurdular. Henüz ekranlara yeni veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi izleyenleri çok mutsuz etmişti. Yeni proje haberi herkesi çok mutlu etti. Oyuncuları ile anlaşmalar sağlamaya çalışan yeni dizinin tanıtım fotoğrafları çıkmaya başladı.
İçimizden Biri dizisi ne zaman ekranlarda olacak?
Show TV ekranlarına gelecek olan İçimizden Biri dizisi yakın zamanda çekimlerine başlayacak. Dizinin hazırlıkları devam ederken setten açıklamalar geldi. İçimizden Biri dizisinin yönetmeni bir ay sonra dizinin yayınlanmaya başlayacağı haberlerini verdi. Ancak dizi korona virüsünün yaygın olması nedeniyle tam bir tarih veremedi. Dizinin çekimleri tüm hızı ile çalışmalarına devam ederken herhangi bir aksilik olması durumunda oyuncuları için tüm tedbirleri almaya hazır olduklarını duyurdular. 
İçimizden Biri dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Sevilen İçimizden Biri dizisi Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlanacak. Yeni dizinin tarihi henüz belli olmasa bile bir ay sonra ekranlarda olacağı bekleniyor. Dizi Show TV ekranlarının bir numaralı içeriği olması bekleniyor.
İçimizden Biri dizisinin konusu nedir?
Show TV ekranlarına gelecek olan yeni dizi, müslüman bir kız ile hristiyan bir oğlanın aşkını konu edinecek. İrlandalı bir ailenin oğlu olan Adam, Türk bir ailenin kızı olan Havva’ya aşık olur. İkili birbirlerine aşık olur ancak aralarında büyük bir sorun olduğu bellidir. Müslüman ve hristiyan olan iki ailenin birbirlerini kabullenip kabullenmeyecekleri büyük merak konusu oldu. Diğer yandan ikilinin aşkının bu kadar sıradışı olması büyük ilgi çekecek. Dizinin oyuncuları ile anlaşmalar sağlanmaya devam ediyor. 

 

Editör: Wan Haber