İbrahim Tatlıses'in yeni imajı görenleri şok etti. Bu haftaki İbo Show programında yeni imajı ile ekranlara çıkacak.

Star TV'de cumartesi akşamları yayımlanan İbo Show'un sunucusu İbrahim Tatlıses yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. 9 yıllık aradan sonra İbo Show ile ekranlara dönen Tatlıses, imaj değişikliğine de gitti.

İbo Show'un merakla beklenen yeni bölümünün konukları Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe olacak.

Yeni bölüm fragmanı ve fotoğrafları yayınlanan İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Tatlıses, saçlarındaki değişimle dikkat çekti. Adeta 10 yaş gençleşen ünlü türkücünün yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Şair ve yazar Necdet Rüştü Efe’nin tek mirasçısı olan kızı Şirin Nisan Dengiz, İbrahim Tatlıses ile İdobay Müzik şirketine 21 bin liralık tazminat davası açtı.

Dengiz, babasına ait “Batan Gün Kana Benziyor” adlı eserin Tatlıses’in “Yağmurla Gelen Kadın” albümünde izinsiz şekilde kullandığını öne sürdü.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın dilekçesinde şöyle denildi: “İbrahim Tatlıses ve İdobay Müzik eserin mirasçısına bildirimde bulunmadan eseri izinsiz kullanmıştır.

Eser, Tatlıses ve İdobay Müzik tarafından YouTube gibi sitelerde izinsiz olarak kullanılmaya devam etmektedir.” Dengiz’in avukatı, “Taraflar arasında arabuluculuk görüşmesi yapılmış, ancak bir anlaşma sağlanamamıştır” dedi.

Editör: Wan Haber