Nostalji tarihinin belki de en mükemmel ve en eğlenceli Show programlarından biri olma özelliğini taşıyan İbo Show uzun yıllardan beridir çeşitli televizyon kanallarında yayınlanmaya devam ediliyordu. 2011 senesine kadar. 2011 senesinde Abdullah Uçmak ve adamları tarafından İstanbul'un ortasında uzun namlulu kalaşnikof tüfeklerle saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı ve hemen akabinde İbo Show'a ara verilmek zorunda kalındı.

Sevenlerinin de duasıyla İbrahim Tatlıses tam 9 sene aradan sonra yeniden aramıza sağlıklı bir şekilde dönüş yaptı ve özellikle de Aydemir Akbaş ile beraber kameraların karşısına geçip, İbo Show’u tekrar yayınlayacağız dediğinde Aydemir Akbaş gülümseyerek öyle bir şey artık olmaz şeklinde çıkışmıştı ve o gün geldi İbo Show hayranları Tekrar fragmanı kilitlendi. İbo Show'un ilk yayın fragmanı ekranlara geldiğinde hayranları büyük bir heyecana kapıldı. Daha sonrasında ise Star TV'de İbo Show'un yayınlanacağını karar verildiğinde Türkiye'de ve yabancı ülkelerde yaşayan milyonlarca İbrahim Tatlıses hayranı ilk bölümü ne zaman ekranlara geleceğini dört gözle beklemeye koyuldu. Daha sonrasında ise İbo Show'un ilk bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı ama bir farkla, o fark ise İbo Show'un en son 2011 senesinde yayınlanan bölümünü katılan oyuncular ve sanatçılar kimse yine aynı şekilde onlar katılım sağladılar.

İbo Show programını her hafta birbirinden değerli ses sanatçıları başta olmak üzere çeşitli alanlarda sanatlarını icra eden kıymetli İnsanlar katılmaktadır. Bazen eğlenceli, bazen üzüntülü virgüllü bazen de nostaljik duyguları yaşatan İbo Show programına bu hafta yani 20 Şubat 2021 cumartesi günü kimlerin katılacağı merak edilmeye başlandı.

İbo Show 20 Şubat 2021 Cumartesi Konukları kimler?

İbo Show'a bu akşam katılım sağlayacak konukları, ekranlara gelen fragman görüntüleri ile açıklandı. Her hafta cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden İbo Show programında Bu hafta yine birbirinden ünlü isimler programa damga vuracak. Diğer taraftan yeni bölüm fragmanı da İbrahim Tatlıses'in İmaj değişikliği de oldukça dikkat çekecek.

İbrahim Tatlıses'in Sunduğu İbo Show Programının Bu Haftaki Konukları!

  • Nuri Sesigüzel,
  •  Bedia Akartürk,
  •  Latif Doğan,
  • Kahtalı Mıçe,
  • Uğur Karakuş

İbo Show yeni bölümü ve yeni konukları ile bu akşam 20:00’ da Star'da!

Editör: Wan Haber