2011 senesinden itibaren toplamda 9,5 sene sonrası Star TV ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşmaya devam eden İbo Show'un her hafta birbirinden farklı konukları ağırladığı ve yine aynı şekilde birbirinden farklı şarkıları seslendirdikleri biliniyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan İmparator İbrahim Tatlıses sunumuyla ekranlara Taşıyan İbo Show programı bu hafta konukları belli oldu. İbo Show 20 Mart Cumartesi kim olduğu ile ilgili detaylar haberimizde…

İbo Show konukları belli oldu! 20 Mart Cumartesi İbo Show kimler konuk olacak? İbo Show bu hafta sürpriz konukları ile ekranlara gelecek. Geçtiğimiz günlerde final haberleri ile gündeme gelen fakat yalanlanan İbo Show yoluna Tam Gaz devam ediyor. İşte İbo Show bu hafta konukları!

Kanal D ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan ve Şarkıcı Hakan Altun, l Sibel Can ile ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin sunumu ile ekranlara gelen Şarkılar Seni Söyler programının yayın hayatına başlaması ile beraber Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan İbo Show'un zorlanacağı, Hatta final yapacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dahi konuşuluyordu. Fakat kanal yönetimi tarafından yapılan açıklamalarda bu habercinin asılsız olduğu ve İbo Show'un son gaz yoluna devam ettiği ile ilgili açıklamalar yapıldı.

İbo Show 20 Mart Cumartesi 2021 Konukları Kimler?

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show'un bu haftaki konukları İsmail YK, Fatih Ürek, Zahide Yetiş, türkücü Ceylan

Editör: Wan Haber