İbo Show 5 Haziran Cumartesi akşamı konukları kimler? İbo Show'a Mehmet Ali Erbil damga vuracak!
Cumartesi akşamlarının sevilerek izlenen programı İbo Show bu hafta herkese kahkaha tufanı yaşatacak! Müzikseverlerin sıkı bir şekilde takip ettiği İbo Show programı bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile geceye damga vuracak. Unutulmaz şarkıların ve popüler sanatçıların yer aldığı İbo Show müthiş bir bölümle ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.

Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına bu hafta ekranların en çok sevilen isimleri konuk oluyor. Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, şarkıcı Mahmut Tuncer, Özgür Alter ve Aydemir Akbaş bu akşam yayınlanacak olan programda konuk olarak ekranlarda yer alacak.

Ekranlara geri dönüyor!
Programın yeni bölümünden fragman ise kısa bir süre önce izleyicilere sunuldu. Özellikle ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeniden ekranlara dönmesi ise izleyicileri çok sevindirdi. Programda yine esprileri ve şakaları ile herkesi güldüren ünlü şovmenin sağlık durumu ise gayet iyi görünüyor. Uzun bir süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil hem yakınlarını hem de sevenlerini çok korkutmuştu.

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde de yaptığı bir röportajda sevenlerine büyük bir müjde vermişti. Uzun bir süre hastalığı nedeniyle ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil yeniden televizyonlara geri döneceğinin sinyalini verdi. Söylenenlere göre ünlü şovmen yaz aylarında çekilmesi planlanan Çarkıfelek programıyla yeniden izleyicileriyle bir araya gelmeyi bekliyor. Ekranların neşesi Mehmet Ali Erbil bu haber ile tüm hayranlarını mutlu etti. Çarkıfelek programının ise Temmuz ayı gibi ekranlarda olması tahmin ediliyor.

Editör: Wan Haber