Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programlarından olan İbo Show yine oldukça eğlenceli bir bölüm ile ekranlarda yer alacak! Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show programı yine herkesi müziğe doyuracak! Geçirdiği kaza nedeniyle yıllardır ekranlara gelmeyen İbo Show kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşan İbo Show programında bu hafta oldukça popüler ve sevilen şarkıcılar yer alacak. Bu hafta da müzik şöleninin yaşanacağı İbo Show  programında yer alacak olan konuklar çok konuşulacak! Reyting sıralamalarında da oldukça iyi olan İbo Show programı bu akşam herkesi ekrana kilitleyecek!

İbo Show konukları kimler?
29 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan İbo Show programında bu hafta hangi isimlerin konuk olacağı kısa bir süre önce belli oldu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programı olan İbo Show'da bu hafta güzel şarkıcı Burcu Güneş, Türk arabesk müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut, ünlü ses sanatçısı Mine Koşan ve Türk Pop müziğin en sevilen isimleri arasında yer alan yakışıklı şarkıcı Gökhan Tepe, İbo Show'da yer alacak.
Yine birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show programı sosyal medya platformlarında da çok konuşuluyor.  Ünlü isimlerin konuk olmasıyla müzik ziyafetinin daha da arttığı İbo Show programı yine bol müzikli ve bol eğlenceli yeni bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Editör: Wan Haber