Huysuz Virjin karakteriyle bilinen sanat dünyasının usta isimlerinden biri olan Seyfi Dursunoğlu'nun hayat hikayesi filme çevriliyor.

Devlet memurluğunu bırakarak 1970'lerde sanat dünyasına adım atan Seyfi Dursunoğlu, geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Huysuz Virjin karakteriyle adını altın harflerle sanat dünyasına yazdıran ve bir televizyon fenomenine dönüşen usta sanatçıyı, gelecek nesillerin de hatırlaması için adım atıldı.

Danışman Armağan Çağlayan

Genç-yaşlı şovuyla tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan Seyfi Dursunoğlu'nun renkli yaşamı filme konu olacak. Usta sanatçının televizyon serüveni boyunca yapımcılığını üstlenen ve en yakınındaki isimlerden olan Armağan Çağlayan ise film çekimlerine danışmanlık yapacak. Usta sanatçıyı kimin canlandıracağı ve hikayenin nasıl işleneceği ise henüz netlik kazanmadı.

"Huysuz lakabı gönülleri fed etti"

Seyfi Dursunoğlu ile birlikte 350 bölüm "Huysuz Şovu" çeken Armağan Çağlayan, usta sanatçının ölümü sonrası duygulandıran bir açıklama yapmıştı. Çağlayan, "Kusura bakmayın ama hayat bana biraz torpil geçti. 'Huysuz' bana hepinizden biraz daha fazla şey öğretti. Hepsi için sevgi, saygı, minnet ve hayranlıkla..." sözleriyle veda etmişti.

Editör: Wan Haber