Günler önce evinden çıkan ve geri dönmeyen Hüseyin Kök’ün nerede olduğu merak konusu olarak kaldı. Gözü yaşlı aile canlı yayına gelerek Hüseyin Kök’ün nerede olduklarını bilmediklerini dile getirdi. Hüseyin Kök kaybında sorumlu bulunan yeğen, sorgulanmak için yayına geldi. Yeğen, tüm bildiklerini anlattı. Yeğen konuştukça yeni olaylar ortaya çıktı. Yeğen hakkında şok iddialar ortaya çıktı ve köyde konuşulanlar da ortaya çıktı. Alaaddin beyin arkasından konuşulanlar hakkında şaşırmadı. Yayına bağlanan sürpriz bir ismin dedikleri herkesi şaşırttı. Hüseyin Kök’ün yeğeni hakkında söylenenlerin çoğu doğru çıktı.
Telefon ile bağlanan tanık şok sözler dile getirdi!
Yayına bağlanan bir adam, Hüseyin Kök kaybı ile ilgili konuştu. Yakın köylü olan adam, yeğenin borcu olduğunu ve parasını vermediğini dile getirdi. Alaaddin beyin köyde hayvan borcu olduğunu ve teyzesine olan borcunun ödenmediğini dile getirdi. Yayına bağlanan adam, kayıpta Alaaddin beyin parmağı olduğunun konuşulduğunu dile getirdi. Borç konusunu ilk olarak inkar eden yeğen, daha sonra vereceği olduğunu kabul etti. 
Hüseyin Kök’e ne oldu?
Ramazan Toklu isimli bir adam yayına bağlandı. Ramazan Toklu, Alaaddin’in babasına da borcu olduğunu ve hala borcunu ödemediğini dile getirdi. Alaaddin beyin dolandırıcı olduğunu söyledi. Annesinin ve babasının öldüğünü dile getirdi ve borçlarının ödenmediğini söyledi. Alaaddin beyin yaşlı insanları seçerek onlardan borç alarak dolandırdığı iddia edildi. Olaylar anlatıldıkça yeğen daha çok köşeye sıkıştı. Kayıp Hüseyin Kök’ün parası için öldürüldüğü ya da tehdit edildiği düşünülüyor. Dayısı ile aynı evde yaşayan Alaedin beyin tavırları dikkat çekti. Sürekli telaş etmesi, tehdit etmesi ve kabullenmemesi Müge Anlı’yı çileden çıkardı. Diğer yandan yayına bağlanan Nazlı Özdemir, Alaaddin beyin babasını da dolandırdığını dile getirdi. Parça parça aldığı borçları erteleyerek ödemediğini söyledi. Yayına bağlanan birçok isim dolandırıcılık iddialarını üst üste anlattı. Seyirciler adeta şok içinde yayına bağlananları dinledi. 

Editör: Wan Haber