FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Masumiyet, yayınlandığı günden bu yana büyük bir heyecan içinde takip ediliyor. Masumiyet dizisine damga vuran isimler arasında Hülya Avşar da vardı. Ünlü oyuncunun bir projede yer alması herkesi çok heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz bölümlerde Hülya Avşar’a uyguladıkları efekt büyük ses getirmişti. Dizi son zamanlarda en çok konuşulan gündemler arasında yer aldı. 
Masumiyet dizisi final kararı almıştı!
Masumiyet dizisi final yapma kararı aldığını kısmet duyurmuştu. Tüm izleyiciler bu haber karşısında şok olmuştu. Yayınlandığı her bölümde izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin neden bittiği kimse tarafından açıklanmadı. Masumiyet FOX TV ekranlarına veda edeceğini duyurduktan sonra şok bir haber geldi. 
Hülya Avşar’dan şok hamle geldi!
Dizi ekip üyelerinin yaptığı açıklamalara göre, Hülya Avşar final haberlerini gördükten sonra büyük bir şok yaşadı ve soluğu dizi setinde aldı. Hülya Avşar finali kabul etmedi ve dizinin devam etmesi gerektiğini söyledi. Yapım ekibinin anlatımına göre Avşar kızı, ‘Beni bu kadar bölüm için mi ikna ettiniz. O kadar uğraştınız beni bu diziye dahil etmek için ve şimdi de veda mı ediyoruz diyorsunuz. Bunu asla kabul etmiyorum.’ dediği öğrenildi. Bunun üzerine yapım ekibi hemen kanal ile görüşerek dizinin final yapmayacağını ve gün değiştirerek devam edeceğini söyledi. Masumiyet dizisi artık Pazartesi akşamları saat 20:00’de ekranlara gelecek. Yeni gününde yeni bölümleri ile ekranlarda olacak. 
Masumiyet dizisinin konusu ne?
Yanlış bir adama aşık olan bir kız ve onu bu yoldan çevirmeye çalışan bir annenin etrafında gelişen olaylar anlatılmaktadır. Sadece 19 yaşında olan kız kendinden yaşça büyük bir adama aşık olur ve adam evlilik arefesindedir. Olaylar bu şekilde başlar ve heyecan dolu hikayeler ortaya çıkar. Tutku, aşk, heyecan ve dram dolu dizinin yeni bölümleri merak içinde bekleniyor. 

Editör: Wan Haber