Fabrika yapım imzasını Taşıyan, yönetmen koltuğunda Metin balekoğlu’nun oturduğu, Makbule kosif in senaryosunu yazdığı dram-entrika kategorisindeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Meksika projesi olan 'el las son la alegria del hogar' dizisinden uyarlanan hizmetçiler, almış olduğu düşük reytingler sebebiyle 2020 senesinin 21 Mart tarihinde 3 bölümünden sonra final dahi yapamadan yayından kaldırılmıştı.

Hizmetçiler Dizisi Başrol Oyuncuları Kimler?

  • Deniz Baysal,
  • Algı Eke,
  • Selen Domaç,
  • Aleyna solaker

Hizmetçiler Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında 7 Mart 2020 tarihi ile 2020 senesinin 21 Mart tarihleri arasında sadece 3 bölüm şeklinde yayınlandığı çekimleri İstanbul'da yapıldığı, 130 dakika sürdü, Atakan Ilgaz Dağı müziklerini yaptığı hizmetçiler dizisinin diğer oyuncuları ise Seçkin Özdemir, Ayşe Nil şamlıoğlu, Yiğit Kirazcı, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Servet pandur, Hazal Benli, Cansu fırıncı

Hizmetçiler dizisinin hikayesi nedir?

Küçük ve mütevazi bir kasabada kendi halinde yaşamını sürdüren Ela'nın yaşamı İstanbul'un ünlü ailelerinden halıların sorunlarının kaçırılması ile beraber ansızın baştan sona kadar değişir. Onu lüks birisinin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona şimdi de bambaşka bir oyun hazırlıyor. Adına Cennet Konakları denilen bu lüks sitede artık o bir hizmetçi olarak yaşamını sürdürecek. Birbirinden değişik zengin yaşamları tanıdıkça herkesin Gerçek yüzlerini daha da iyi bir şekilde anlamaya başlar. Üstelik, Tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetlilerin de çeşitli sırları mevcuttur.

Saklanan sırları ucu atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada meydana gelen ve hiç kimsenin masum olmadığını anladığı çeşitli hikayelere tanıklık edecektir. Çünkü bu sitede hizmetçiler yalnızca evleri değil, patronlarının saklamış oldukları Kirli çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları'nda Hiçbir şey göründüğü gibi değildir aslında.

Lüks bir yaşam içerisinde hapsolmuş olan hizmetçileri dile getiren dizi oldukça görkemli mekanlarda çekiliyor. Dizide Cennet Konakları ismi verilen sitenin Zekeriyaköy ya da Belgrad ormanları yakınlarında olabileceği tahmin ediliyor. Fakat dizinine tam olarak nerede çekildiği ise henüz resmi olarak açıklanmadı.

Editör: Wan Haber