ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarını kapattı. Ortaya atılına iddialar karşısında sessizliğini bozan Ebru Şahin, "Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok" dedi.

ATV ekranlarından yayınlanan Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, kısa bir süre önce rol arkadaşı Akın Akınözü ile kendisini yakıştıran takipçilerini engellemiş, ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

Sessizliğini bozdu

NBA'de forma giyen basketbolcu Cedi Osman'la uzun bir süredir birliktelik yaşayan Şahin, sosyal medya hesaplarının kapatmasının ardından çıkan iddialara yanıt verdi. Güzel oyuncu, "Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok. 4-5 gün sonra hesabı yeniden açacağım." diye konuştu.

"Hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok "

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cedi Osman'la olan ilişkileri üzerine konuşan Ebru Şahin, "Hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Wan Haber