3. sezonunda da ATV ekranlarında pazar akşamları yayın hayatına devam eden hercai dizisi için artık yolun sonu görünüyor.

Akın akınözü ile ebru Şahin ikilisinin başrollerinde oynadıkları dizinin kurgusunda çok önemli gelişmeler meydana geliyor...

Dizinin önemli karakterleri, 2021 senesinin başlarından itibaren artık dizinin oyuncu kadrosundan yavaş yavaş ayrılmaya başladı.

  • İlk olarak Ahmet kayakesen'in Hayat verdiği Harun karakteri ayrılmıştı,
  • Daha sonrasında ise Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu taşanlar,
  • Gönül karakterinde izlediğimiz Oya unustası diziye veda etmişti.

Hercai dizisi gün değişikliğine gittiği andan itibaren artık eski yüksek reyting oranlarını elde edemiyor. Bir hayli düşük reytingler alan ve AB ile ABC1 grupların da zaten dibe doğru yaklaşan hercai dizisinde bütün kişiler kategorisinde ise gücünü kaybetti. Artık filan işaretleri görünmeye başladı. Ünlü oyuncuların, etkili karakterlerin bir bir dizinin oyuncu kadrosundan ayrılması ile final mesajı veriliyor.
 

Hercai Dizisinden Ayrılacak Oyuncu Kim?
 

Hazar Şadoğlu karakteri ile Serhat tutumluer'in dizinin oyuncu kadrosuna veda edeceği daha önce duyurulmuştu... Melike karakterini oynayan Aslı samat ise ayrılacak Yeni isim oldu.
 

Ayrılan oyuncular ile, yeni katılan oyuncuları ile, yepyeni gelişmeleri ile hercai dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak. Yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber