ATV ekranlarının reyting rekortmeni Hercai dizisindeki Gönül ve Azat karakterini oynayan iki ünlü oyuncunun diziden ayrılması hayranlarını üzdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinden iki ayrılık yaşanıyor olması dizinin sevenlerini üzdü. Diziden oyuncuların ayrılmasının sebebi olarak pandemi sürecinde dizilerde ara verilmek zorunda olması ve oyuncuların diziden ayrılmak durumunda kalması gibi sebepler yer alıyor.

Diziden dizinin iki sevilen karakterinin ayrılacağı öğrenildi. Bu isimlerden birisi dizide Azad karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar ve diğeri ise dizide Gönül karakterini canlandıran Oya Unustası. Diziden yaşanan ayrılıklar dizinin izleyicilerini büyük bir üzüntüye uğrattı.

Ahmet Tansu Taşanlar kimdir?

3 mayıs 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Taşanlar, 22 yaşında tiyatro eğitimi almaya başlamıştır. Osmangazi Kültür Evi’nde eğitim gören Taşanlar ayrıca Selçuk Üniversite’nde Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Oya Unustası kimdir?

1988 yılında İzmir’de doğan Oya Unustası Selanik ve Bulgaristan göçmenidir. Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olan Unustası’nın üniversitedeki bölümü Flüt alanındadır. Sonrasında oyunculuğa geçiş yapmıştır.

Editör: Wan Haber