Zira Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerinde oynadıkları Akıncı dizisi riskli bir projeydi ve Hercai’yi yerinden etmesi ve Pazar gününe göndermesi de pek mantıklı bir durum olarak değerlendirilmiyor. Akıncı, düşük reytingler alarak yoluna devam ederken Diğer taraftan hercai dizisi de bu değişiklik sonrasında toparlanmaya çalışıyor.

Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in başrollerinde oynadıkları hercai dizisinin Geçen hafta iyi neticeler alması Aslında kaybettiği izleyici kitlelerinin geri kazanmak gayretlerinin bir neticesi olarak değerlendirildi.

 Bu hafta da Yükseliş devam edecek mi? Merakla bekleniyor. Çünkü Hercai Hala Cuma günlerinde toplamış olduğu reytingleri Pazar günlerinde elde edebilmiş değil.

Hercai 31 Ocak Pazar Akşamı Yani Bu Akşam Saat 20:00’da Yayınlanacak 57. Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

  • Mira, geçirmiş olduğu kazanın sonrasında bir türlü kendine gelemez, müdahalelerin yetersiz olduğu anda Reyhan, devreye girecek ve aşklarından almış olduğu kuvvetle bir mucizeye aracılık edecek ki olanların kazadan ibaret olmadığı da Böylelikle izleyicinin gözünden Kaçmayacak.
  • Reyhan, öğrendiklerinden sonra Füsun’un karşısına dikilir ve hesap sorar.
  •  Azize, Füsun ile alakalı bir karar vermeye çalışırken Diğer taraftan Füsun’un ve kızından biri aramanın ve bulmanın gayretindedir.
  • Cihan ve Miran Geri dönüşü olmayan bir yola girerken Her gün biraz daha kötü bir hal alan Yaren ise Neticede dayanamaz ve Facebook’unu bir itirafta bulunacak.

Hercai dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber