Yayınlandığı ilk günden bu yana hatrı sayılır bir izleyici kitlesine kavuşan Hercai dizisi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin final yapacağına dair dedikodular izleyicileri üzerken herkes arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. 

Hercai dizisinin izleyicileri Hercai final mi yapıyor? Dizi bitiyor mu? Final bölümü ne zaman?

Bir çok kalan yeni sezon planlamalarına başlarken dizilerde final kararları tek tek açıklanıyor. Gelecek sezon için anlaşma sağlayan yapımlar sezon finali çekimi yaparken reytingleri düşen ve gelecek sezon ekranlarda yer almayacak diziler final çekimi yapacak.

HERCAİ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Mia Yapım tarafından çekimleri Mardin'de gerçekleşen Hercai dizisinin başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin üstleniyor.

Cuma gününden Pazar günlerine alınan dizinin reytinglerinde ciddi şekilde düşme olduğu belirtildi. Son dönemlerde zaten izleyici de hikayeden sıkılmıştı. Yayınlanan 66.son bölümüne Samanyolu 5.boyut benzetmesi yapılarak dizi artık alay konusu olmuştu.

Mia yapım imzalı Hercai dizisinden hayranlarını üzen haber geldi, Hercai, final yapacak. Dizinin 69. bölümde izleyicilerine veda edeceği bildirildi. 

Editör: Wan Haber