Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden hercai dizisinin şimdiye kadar 59 bölümü izleyicinin karşısına çıktı. 3. Sezonu ile yayın hayatına devam eden ve 21 Şubat akşamı Yani bu akşam 60. yeni bölümü ekranlara gelecek olan dizide izleyicileri bekleyen detaylar, fragmanlar ile ortaya çıktı. 60. yeni bölüm detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Bir başka önemli gelişme ise Dilşah karakteri ile alakalı ortaya çıkacak.

  • Aysun Metin'in Başarılı bir şekilde hayatı verdiği Dilşah karakterinin dönüşünü çok arzulayan hercai dizisi sevenleri, şimdilerde Bu durumun pişmanlığını yaşıyor. Daha öncesinde öldü diye bilinen fakat sonrasında yaşadığı ortaya çıkan Dilşah, hikayeyi oldukça değiştirmeyi başarmıştı. Şimdiye kadar yaşanan bütün İntikam ölçülerinin önemli bir bölümünü boşa çıkartan bu geri dönüş hamlesi, izleyicileri artık rahatsız etmeye başladı.
  • Şimdiye kadar Dilşah gelsin şeklinde sosyal medya platformlarında yazan, çizen dizi hayranları; şimdilerde ise Dilşah hikayeden gitsin şeklinde Tempo tutmaya devam ediyor. Çünkü bu karakter, hercai hayranları tarafından büyük bir tepki görüyor.
  • Aysun Metin’in başarılı oyunculuk performansı ile hikayeyi adeta damga vuran Dilşah’ı öyle güzel bir şekilde canlandırıyor ki, hercai hayranları her bölümde bu karakterden daha çok gıcık kapıyor.

Hercai dizisinin bu akşam saat 20:00’da  ekranlara gelecek olan 60. yeni bölümünde yine Dilşah’ın yaptıkları çok konuşulacak.

Hercai 60. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

  • Reyyan'ın Hem kendisi açısından hem de umut için Azize'ye bir şans daha vermesini dilediği Miran, onu kırmayacak. İşte 60 yeni bölümden yeni fragman ile ilgili Detaylar ve çok daha fazlası bu makalede...
  • Artık Reyyan ile Miran arasındaki kırgınlık geçmiş ve ikili aşklarını her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde yaşamaktadır.
  • Öyle ki Miran, Reyyan’ın da istemiş olduğu; Azize'ye bir şans daha vermeye karar verecektir. Fakat Ondan bir isteği olacaktır.
  • Diğer taraftan çiftlikte ateşlenen silah sesleri, Nasuh ile Hazar’ın Çiftlik evine koşmalarına sebep olur.
  • Karşısında görmüş olduğu manzara karşısında şok olacaktır.
  • Yaren'in vermiş olduğu haber onu öldürmeye Kararlı olan Füsun’u da durdurur.

Yeni gelişmelerle, 60 yeni bölümü ile hercai dizisi bu akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında!

Editör: Wan Haber