Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve House MD'den uyarlanmış dizinin yeni bölümleri yine heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yapacak. Timuçin Esen’in başrollerinde oynadığı dizinin 35. Yeni bölümünü 2 Şubat Yani bu akşam izleyebilirsiniz. Peki dizide neler olacak işte 35. yeni bölüm ile ilgili detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Hekimoğlu ilaçlarını alamıyor. Ekip ise Mahir’in kıskacı altına girmiş vaziyette. Hekimoğlu açısından problemli günler artık başlıyor. İlaçlarını alamayan Ateş Hekimoğlu, yoksunluk atakları geçirecek.

 Diğer taraftan ise Hekimoğlu’nu ele vermek istemeyen ekip ise Mahir’in baskılarına maruz kalacak. Emre’yi de yanına çekmeye çalışan Mahir ret cevabı ile karşılaşacak. Kaos bitecek mi? Mahir, Hekimoğlu’ndan istediğini alabilecek mi?

Orhan, Hekimoğlu ile alakalı gerçekleri Mahir’e dile getirecek mi? İşte bu soruda cevabını bekliyor. Mahir, İpek'e bütün hastanenin soruşturma altında olduğunu dile getirecek.

 Bu durumdan şüphe eden İpek Ateş’e gidecek ve Orhan’ın başına gelen şeylerden sonra olayı çözmeleri gerektiğini söyleyecek. Fakat Hekimoğlu’nun pes etmeye artık niyeti yoktur. Diğer taraftan küçük bir kız acil olarak hastaneye getirilecektir. Hekimoğlu önderliğindeki ekip vakayı tanımlamaya çalışır fakat pek çok Kürüz ortaya çıkar.

Çözülmeyi bekleyen sorularla Hekimoğlu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber