Kanal D ekranlarında salı akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin şimdiye kadar 35 bölümü ekranlara geldi. 36. yeni bölümü ile bu akşam kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak.

  • Ebru Özkan
  • Timuçin Esen
  • Okan Yalabık
  • Kaan Yıldırım
  • Aytaç Şaşmaz
  • Damla Colbay

Gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı da merakla bekleniyor. Reytingleri çok da istenilen bir derecede olmasa da yine de kanal D tarafından büyük bir destek gören Hekimoğlu, güçlü hikayelerle ve yüksek oyunculuk performansları ile adeta göz dolduruyor.

Hekimoğlu dizisinin 36. yeni bölümünde İpek’ten Hekimoğlu’na büyük bir darbe gelecek, yeni gelen bir hasta, Ateş Hekimoğlu’na oldukça zorlu dakikalar yaşatacak. Hasta ile ortak noktasını anlamaya çalışan Ateş ise duruma bu tarafından yaklaşıyor. İpek ise ateşin ilaçlarını kesince artık Ateş durumları ortaya çıkacak! Hekimoğlu’nun Ayrıca Zor bir karar vermesi de artık zorunlu bir hal aldı. Orhan’ın gerçekleri Mahir’e söylemesinden sonra Hekimoğlu, açısından zorlu günler başlayacak. Rehabilitasyon ile hapishane arasında seçim yapmak zorunda kalacak olan Ateş Hekimoğlu diğer taraftan da Ateş’i açık ettiği için Orhan’a yüklenmektedir. Fakat Orhan, çok zor da olsa doğru bir karar verdiğini düşünüyor. En sonunda ise Hekimoğlu kararını verene kadar ona hasta verilmeyeceği söylenecektir.

Hekimoğlu Dizisi Yeni Bölümüyle Bu Akşam 20:00’da Kanal D Ekranlarında Sizlerle Beraber Olacak!

Editör: Wan Haber