Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu dizisinde birbirinden çarpıcı ayrıntılar yine izleyiciyi bekliyor.

Hekimoğlu dizisinin şimdiye kadar 36 bölümü ekranlara geldi. Timuçin Esen harika oyunculuğu ile her hafta izleyicileri adeta mest etmeyi başarıyor. Sosyal medya platformlarında da sıklıkla gündemde yer almayı Başaran Hekimoğlu dizisinde, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla çorba gibi çok önemli isimler de oynuyor.

Peki Hekimoğlu Dizisinin Bu Akşamki Yeni Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Acaba Hekimoğlu kendisini toparlayabilecek mi? Hekimoğlu, yaşamış olduğu kötü hallerin etkisinden yavaş yavaş çıkmaya çalışırken, hastaneye gelen bir hasta pek çok şeyi sorgulamasına sebep olur. İpek ise Hekimoğlu’nun yanındadır.

Mahkemeye çıkan Ateş, ceza alacak mı? Hekimoğlu dizisinde cevabı en çok merak edilen ve sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında araştırılan soruların başında gelmektedir.

Hekimoğlu dizisi izleyicileri, hikayenin gidişatını etkileyecek bu sorunun nasıl yanıt bulacağına odaklandı . Faaliyetleri neticesinde Ateş, nihayetinde mahkemeye çıkar. Fakat mahkemenin yapılmış olduğu esnada alıp çok önemli bir durum meydana gelir. Bir hasta için karar verilmesi gerekir. O anda salondan çıkmaya çalışan ateş için artık bir tercih söz konusudur. Ateş ceza alacak mı? Dİzinin yeni bölümü Bir Hayli heyecanlı geçecek.

Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00 ‘da Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber