Hekimoğlu dizisi büyük ilgi ile izlenmektedir. Ekranların sevilen dizisi olan Hekimoğlu dizi setinden kötü haber geldi. Hekimoğlu dizisi 50 bölümdür hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Hekimoğlu dizisinin sevenleri yeni dizinin final yapma kararı ile büyük üzüntü yaşadı. Hekimoğlu dizisi ekranlara veda etme kararı aldı.Hekimoğlu dizisinin sevenleri dizinin veda edeceği haberlerine çok üzüldü. Hekimoğlu dizisinin tüm çalışanları ve oyuncuları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile diziye veda ettiler. Kanal D sevilen dizisinin final fragmanlarını yayınladı ve herkese veda etti.
Hekimoğlu dizisi konusu nedir?
Hekimoğlu dizisinin konusu oldukça dikkat çekicidir ve oyuncuları da son derece başarılıdır. Hekimoğlu, Ateş Hekimoğlu adlı bir doktorun ilginç hikayesini anlatmaktadır. Ateş Hekimoğlu ilginç bir doktordur. Hastalara sadece çözülmesi gereken bir pürüz gözüyle bakar. Hekimoğlu, birçok hastayı görmeden tedavi eder. Sonuçlarına bakarak hareket eder ve birebir muhatap olmak istemez. Hastalarla konuşmanın yanlış olduğunu ve duygusal bir yakınlık kurulmaması gerektiğini söyler. Tüm öğrencilerini de bu şekilde yetiştir. Üniversiteden arkadaşının hastanesinde çalışmaya başlayan Hekimoğlu, bu hastanede birçok şey yaşar ve öğrenir. Hekimoğlu, ekibi ve yetkilisi ile birlikte birçok vakayı ortaya çıkarırken onun normal bir doktor olması için çaba gösteren çevresi ile mücadele vermeye devam ediyor.
Hekimoğlu dizisinin oyuncuları kim?
Hekimoğlu dizisinde Damla Colbay, Timuçin Esen, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık, Muhammed Dede, Esra Eron, Seher İzgi, Tuna Orhan, Serkan Ercan, Hakan Yufkacıgil ve Deniz Barut gibi isimler yer alıyor. Birçok oyuncu bir araya gelerek Hekimoğlu dizisinde boy göstermeye devam ediyor. Hekimoğlu dizisi final bölümü ile 25 Mayıs yani bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek. Hekimoğlu dizisinin final bölümü fragmanları yayınlanmaya devam ediyor.

 

Editör: Wan Haber