Hekimoğlu dizisi tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. İlginç hikayesi ile izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi, oyuncuları ile oldukça dikkat çekiyor. Yayınlandığı tarihten bu yana reyting sıralarında yükseklerde ve zirveyi kimseye bırakmıyor. Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümleri her hafta bomba gibi gelmeye devam ediyor. 
Hekimoğlu dizisinin konusu nedir?
Ateş Hekimoğlu 40 yaşlarında çok başarılı bir doktordur. Zeki, azimli ve başarılı olan ünlü doktor fakülteden arkadaşının hastanesinde çalışır. Ateş Hekimoğlu’nun bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanıdır. Ateş Hekimoğlu, normal doktorların aksine tuhaf bir yapıdadır. Hastanın gözüne bakar bakmaz hastalığını anlar ve işleri uzatmayı sevmez. Hastalar ile muhatap olmayı sevmez. Uzaktan vaka çözmek onun işidir. Hastalara bulmaca olarak bakar. Onun için hastalık değil heyecan verici bir bulmacadır. En iyi arkadaşı olan İpek,  onun bu tavırlarının yanlış olduğunu anlatmaya çalışır. Ateş’in daha istikrarlı ve mantıklı olması için elinden geleni yapmaya hazırdır. 
Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde neler olacak?
Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde genç bir hasta hastaneye yatmıştır ve oldukça zor durumdadır. Nefes almakta zorlanan ve hayatta kalmak için çırpınan hastaya yeni yeni tedavi bulmaya çalışırlar. Tüm doktorlar onun hastalığını bulmaya çalışır. Ateş Hekimoğlu, hasta hakkında tedavi yolları aramaya çalışır. Hasta ile konuşan Ateş Hekimoğlu, onu ikna etmeye çalışır. Hasta hiçbir tedaviyi kabul etmeyince iş Hekimoğlu’na kalır. Hekimoğlu, hastaya çok dil döker ve onun tedavi olması için elinden geleni yapar. Hastasının hayallerini anlatan ve hayallerinin peşinden gitmesini isteyen Ateş Hekimoğlu, hastanın kafasını karıştırır. Hasta bu sözler karşısında onun kendisini tanıdığını sanır. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümleri izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 
Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü ne zaman?
Kanal D ekranlarının muhteşem dizisi Hekimoğlu, bu akşam saat 20:00’de izleyicisi ile buluşacak. Tüm gözler yeni bölüme çevrildi. 

Editör: Wan Haber