Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin bu akşam 41 yeni bölümü ile yayında olacak.

Başrollerinde Ebru Özkan, Okan Yalabık, Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ile Damla Colbay' on oynadıkları dizinin değişik konsepti ve güçlü kurgusu ile büyük bir hayran kitlesini etkilediği görülüyor.

40. bölüm ekranlara gelen ve reytingleri bazen iyi bazen de düşük bir şekilde seyreder Hekimoğlu dizisi, Her yeni bölümde ise değişik vakalar ile izleyicileri de bilgilendiren sahnelerle dolu. Timuçin Esen'in, Ateş Hekimoğlu karakterine can verdiği rol adeta takdire şayan... Başrollerde bulunan diğer arkadaşlarını da eşliğinde Timuçin Esen, akıllardan çıkmayacak bir sunum gerçekleştiriyor…

Hekimoğlu dizisinin 41. yeni bölümünde büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde yine değişik bir vakaya tanıklık edeceğiz. Ayrıca İpek, Ateş'e rest çekiyor!

Ateş, hamile olarak hastaneye gelen hastasının genel sağlık durumunu anlamaya çalışıyor fakat ateşin çözüm taktiği pek de hoş karşılanmayacaktır.

Bebeği kurtarmak isteyen İpek, ateşi ikna edecek mi? İşte bu sorunun cevabı yeni bölümde gizli... İpek'in, ateşe karşısı artı Tavrı bu akşam ekranlara gelecek Yeni bölüme damgasını vuracak. Bebeğin ölmesi gerektiğini dile getiren ateşe karşı İpek değişik yöntemleri denemeyi öneriyor. İkili arasında işler giderek daha da kızışacak.

Timuçin Esen'in Ateş Hekimoğlu karakterine can verdiği virgülü Kanal D dizisinin reytingleri sıkıntılı gitmeye devam ediyor. Fakat içeriği açısından aynı şeyi söylemek yanlış olacaktır. Kalitesini ortaya çıkaranlar, oyunculuk performansları ile adından söz ettirmeye başladı ve değişik konsepti ile de ilgiyi hak eden bir dizidir Hekimoğlu.

Hekimoğlu 41. yeni bölümü ile bu akşam 20: 00'da Kanal D'de!

Editör: Wan Haber