Kanal D ekranlarında sonra Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin son zamanlarda çok iyi reytingler elde etmeye başlaması izleyicileri, yapımcıları, dizi ekibine de mutlu etmeyi başarıyor. Özellikleri AB kategorisinde 5'li reytinglere kadar çıkmayı başaran dizi açısından bu iyi bir haber olarak tanımlanıyor. Kanal D, Bir zamanlar bir hayli düşük gelen reytinglere rağmen dizinin arkasında sağlam bir şekilde durmaya devam ediyordu. Hekimoğlu dizisi de Kanal D'nin Kendisine vermiş olduğu bu desteğe layık olabilmek amacıyla elinden gelenin en iyisini yaptı ve bütün oyuncular adeta mükemmel bir şekilde rol oynayarak 5'li oralara kadar ve çıkmayı başardı. Yeni beklenti ise dizinin altılı oranlara yükselerek AB grubunda çok güçlü bir pozisyona gelmesidir... Bu bir beklenti Tabii ki fakat gerçekleşmesi de hayal değil.

Hekimoğlu Dizisinin 38. Yeni Bölümü Bu Akşam Ekranlara Gelecek!

Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Timuçin Esen, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuların başrollerinde oynadıkları Hekimoğlu dizisinin 38 bölümünün 2. Fragmanı da ekranlara geldi. Herkes, heyecan içerisinde yeni hikayeleri bekliyor.

Hekimoğlu Dizisi 38. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

İpek, ateşin onları oynamış olduğu oyunu öğrenecek. Zor bir durumda olan hasta ile karşı karşıya gelecek. Tecavüze uğramış bir hasta, hastaneye gelir, en başta bu hasta ile kendisinin ilgilenmemesi gerektiğini dile getirir fakat hasta, Özellikle de kendisi ile Ateş Hekimoğlu’nun ilgilenmesini rica edecek. Diğer taraftan Ateş, zorlu bir vaka ile karşı karşıya kalacak. Küçük bir kızın hayatına da konacak ve duygusal anlar meydana gelecek.

Yeni bölümde Ayrıca Ateş aklanıp hastaneye dönecek fakat İpek'in gazabından bir türlü kurtulamayacak! Ateş, yapılan mahkeme neticesinde normal hayata geri dönüş biletini kazanacak. Fakat İpek’in gazabından da kurtulamayacak. Bütün hafta boyunca poliklinik nöbeti verecek. Diğer taraftan da konuya bak Memoli, Zeynep ile Emre, Ateş geri döndüğü için oldukça mutlu olacak. Ateş normal hayatına geri dönebilecek mi? İpek ile aralarında neler olacak?

Hekimoğlu dizisi 38 yeni bölümü bu akşam 20:00’da Kanal D'de!

Editör: Wan Haber