Kanal D ekranlarında Salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin Heyecanlı bir şekilde oluşturulan bölümlerini bir Yenisi daha ekleniyor. 26 ocak akşamı ekranlara gelecek olan 34. yeni bölümde çok önemli gelişmeler ve büyük bir heyecan yaşanacak.

Ateş Hekimoğlu’nun başında çok zorlu belalar var. Bir kaç bölümdür devam eden polis takibi zirveye çıkacak. Komiser Mahir, Hekimoğlunu yakalayabilmek amacıyla ekibin peşine düşüyor ve neler olacağı da Böylelikle merak edilmeye başlandı.

Hekimoğlu’nun problemleri ekibe de yansıyınca artık işler içinden çıkılmaz bir hal alacak. Komiser Mahir, Hekimoğlu’nu yakalayabilmek amacıyla öncelikli olarak ekibin yanına gider, Sonra da Orhan’ı çok zor durumda bırakır. Orhan, çok kritik bir karar almak zorunda. Bir başka zorluk ise ölüm döşeğinde bulunan hasta sebebiyle yaşanacak. Hekimoğlu dizisinin 34 bölümünde 2. Fragman da ekranları geldi ve ekip zor bir hasta ile karşı karşıya kalacak.

 Kemik iliği nakli olması gereken bir hasta vardır, fakat 18 yaşından küçük olduğu için Abisi kendisi ile ilgili her şeye karar veriyor. 18 yaşına geldikten sonra kardeşinin kendisinin bu duruma Evet demesi gerektiğini şart koşacak.

Hekimoğlu dizisinin 34 bölümünün 2. Fragmanı ekranlara geldi ekip çok zor bir hasta ile karşı karşıya kalacak bir taraftan Komiser Mahir’in Hekimoğlu’nu yakalama çabaları Diğer taraftan bu zorlu hastanın kendi kafasına göre karar verememesi sebebiyle abisinin onun avukatlığını yapması gibi durumlar Hekimoğlu ekibini oldukça zora sokacak.

Hekimoğlu yeni bölümü ile Salı 20:00’da Kanal D’de!

Editör: Wan Haber