En son Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Çiçek karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'den hayranlarına büyük bir müjde var! Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle ön planda olan Hazar Ergüçlü yepyeni bir dizi projesi ile yeniden seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir yeni bir projenin hazırlıklarını yapan ünlü oyuncunun yeni projesi ne?

Daha önce Kuzey Güney ve Hakan: Muhafız gibi dizilerde de karşımıza çıkan Hazar Ergüçlü, Alev Alev dizisinin final yapmasından sonra yeni proje tekliflerini değerlendirmeye başladı. Söylenenlere göre Hazar Ergüçlü, The Affair isimli Amerikan yapımı dizisinin Türk versiyonunda yer almaya hazırlanıyor. 

Dijitalde yayınlanacak!
Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yer alacağı dizi televizyon kanallarında yayınlanmayacak. BluTV platformunda yayınlanması beklenen dizinin Türkçe ismi ise Saklı olacak. Ayrıca dizide yer alacak olan oyunculardan birkaçı belli oldu.Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler Saklı dizisinde yer alacak olan diğer isimler olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay oturacak. Dizinin BluTV platformunda ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak çekimler Temmuz ayı gibi başlayacak. May Produksiyon imzalı dizinin senaryosunu ise Deniz Akçay ile Armağan Gülşahin kaleme alıyor.


Saklı dizisinin konusu nedir?
Kadın ve erkek arasında yaşanan ilişkilere farklı bakış açılardan bakmayı sağlayan bir konusu var. Alisone ve Noah çiftinden yola çıkarak hem evlilik meselelerini hem de romantik ilişkilerin varoluşçu sorunlarını ortaya çıkarıyor.

 

Editör: Wan Haber