Güzel oyuncu Hazal Kaya kısa bir süre önce resmi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile tüm dikkatleri üzerine çekti! Saçlarının rengini değiştiren güzel oyuncu yaptığı paylaşım ile kısa bir süre içerisinde yüzbinlerce beğeni sayısına ulaştı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Instagram sayfasında takipçilerine yeni saç renginin görüntüsünü paylaştı! Saçlarını kızıl rengine boyatan Hazal Kaya, sosyal medya platformlarında da yeni saç rengi ile çok konuşuldu. İlk kez karşımıza farklı bir saç rengiyle çıkan Hazal Kaya'nın saçlarını neden boyattığı da ortaya çıktı! Ünlü oyuncu yeni dizi projesi için radikal bir karar aldığını yazarak saçlarını boyattığını açıkladı.

"Radikal bir değişiklik yapalım"
Yeni saçlarının rengini takipçilerine paylaşan Hazal Kaya "DoğrulanmışOldum olası saçlarımla oynamaya bayılırım!Annemin tabiriyle yolunmuş tavuk modelinden -ki insan animelere özenebilir bence- ilk işimi almama sebep olan -bu sefer de Pocahontas’a özendiğim- simsiyah ve upuzun saçlara,denemediğim çok az model ve renk kalmıştır heralde.Pera palas gibi sıradışı bir işe başlarken de -öff izlemek için de izlemeniz için de deli gibi sabırsızlanıyorum!- radikal bir değişiklik yapalım da caanım Esramın ruhuna uygun olsun dedik." fotoğrafın altına bu notu da düşerek saç rengini yeni dizisi için boyattığını açıkladı.

Hazal Kaya'nın yeni dizisi nedir?
Bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya bu sezon yeni bir dizi ile geri dönüş yapıyor! Güzel oyuncu Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizi ile ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun başrolünü oynadığı dizi Netflix platformunda izleyici ile buluşacak.

 

Editör: Wan Haber