Son zamanlarda Netflix platformunda yayınlanacak olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile gündemde olan Selahattin Paşalı, bu sezon en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor. 

Daha önce de birçok farklı projede yer alan Selahattin Paşalı hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Selahattin Paşalı'yı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Selahattin Paşalı kimdir?
2 Şubat 1990 yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarında sporla ilgili olan Selahattin Paşalı, 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulübüne transfer olmayı başarmıştır. Altyapıda takım kaptanlığı yapan Selahattin Paşalı bir yandan da eğitimine devam etmiştir. Budapeşte'de bulunan bir üniversitede Sanat Yönetimi okuyan Selahattin Paşalı daha sonra Türkiye'ye dönmüş ve oyunculukla yakından ilgilenmeye başlamıştır. Craft Atölye'ye katılmış ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra ekranlarda yer almaya başlayan Selahattin Paşalı'nın ilk televizyon projesi ise 2017 senesine Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın başrolünü oynadığı Kalp Atışı dizisi olmuştur. Buradaki Alp karakteri ile seyirciye kendisini sevdiren Selahattin Paşalı daha sonra ise Bir Umut Yeter dizisinde Arda karakteri ile ekranlarda yer almıştır. 2019 senesinde Leke dizisinde yer alan Selahattin Paşalı en son 2020 senesinde Star tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde Hakan karakteri ile televizyonlarda yer almıştır. Selahattin Paşalı aynı zamanda Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisindeki Osman karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Son zamanlarda ise Hazal Kaya ile birlikte başrolünü oynayacağı ve Netflix'te yayınlanacak olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile gündemde yer alıyor.

 

Editör: Wan Haber