TRT1 ekranlarının yeni dizisi büyük merak uyandırdı. Hay Sultan adlı tarih kokan dizinin konusu ve oyuncuları büyük merak konusu oldu. Hay Sultan dizisi seyircilerinin karşısına gelmek için sabırsızlanıyor. Oyuncularının kim oldukları merak ediliyor. Yeni tarih dizisi sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Yeni dizi hakkında yapılan paylaşımlar herkesin dikkatini çekti. Tarihin dev isminin hayatı olan dizide beğeni ve yorum yağmuru olması yapımcıları sevindirdi. Bu kadar ilgi gören dizinin başladığı günden itibaren reyting skorlarını zorlaması bekleniyor. 
Hay Sultan dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Ekranların yeni dizisi olan Hay Sultan, çok yakında TRT1 ekranlarının sevilen dizisi olmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümleri merak ediliyor.
Hay Sultan dizisi nerede çekiliyor?
Tarih kokan dizinin çekimleri İstanbul’un tarihi mekanı andıran yerlerinde çekiliyor. Hay Sultan dizisi için seçilen mekan İstanbul ilinin Beykoz ilçesi olarak belirlendi. Dizinin çekimleri tüm hızı ile devam ederken yeni bölümler izleyicinin merak konusu oldu. 
Hay Sultan dizisinin konusu ne?
Hay Sultan adlı yeni dizinin konusu ilgi çekti. Hay Sultan dizisinin konusu Abdülkadir Geylani’nin hayatı olacak. Yeni dizinin konusu herkesin tam notunu aldı. Heyecan, aksiyon, dram, macera, aşk ve zaferlerin olacağı dizide büyük heyecan yaşanıyor. Dizinin tüm oyuncuları bu dizinin çalışmalarında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Diğer yandan oyuncuların sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. 
Hay Sultan dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Hay Sultan dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve yetenekleri insanların olması dikkat çekti. Dizinin başrolünde Mehmet Özgür olacak. Mehmet Özgür, Abdülkadir Geylani karakterini canlandıracak. Başrol oyuncusunun yanı sıra Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir ve Kevork Malikyan gibi isimler de dizinin kadrosuna dahil edildi ve boy göstermeye devam edecekler.

 

Editör: Wan Haber