Türk manken ve oyuncu olan Subaşı, başarılı dizilerde kendini göstermeye devam etmektedir. Uzun süre ekranlarda olan Subaşı, kendini ispat eden bir isim olmuştur. Hande Subaşı’nın sosyal medya hesabında birçok takipçisi bulunuyor ve ünlü ismin hesapları büyük ilgi görüyor. Hande Subaşı’nın yoğun ilgi görmesi onun başarılı ve güzel bir kadın olduğunun kanıtı oluyor. Hande Subaşı, yer aldığı birçok projede büyük ilgi görmüş ve beğenileri almıştır. 
Hande Subaşı kimdir?
Güzel manken Hande Subaşı 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ankaralıdır. Eğitimleri için İstanbul’a gelen oyuncu 2005 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Eğitim hayatının en zirve yerinde ekranlarda görülmüş ve çok beğenilmişti. Tanınan yüz olan Subaşı, 2006 yılından bu yana ekranlarda kendini göstermeye devam etmektedir. O zamanlardan beri başarılarına başarı katmaya devam etmektedir. Hande Subaşı 2012 yılında Can Tursan ile dünya evine girmiştir ancak bu evlilik bir süre sonra ayrılık kararı getirmişti. Can Tursan ile Hande Subaşı 2016 yılında boşanma kararı alarak yollarını ayırdılar. 
Hande Subaşı’nın boyu kaçtır?
Başarılı oyuncu Hande Subaşı 1,80 cm boyundadır. Bir dönem mankenlik yapmış ve fiziği ile kendine hayran bırakmıştır. Mankenlikten oyunculuk kariyerine keskin dönüş yapan Subaşı, zamanla ekranların en çok sevilen ve beğenilen ismi olmuştur. 
Hande Subaşı hangi dizilerde rol aldı?
Hande Subaşı Bahtiyar Ölmez, Aşk Uykusu, Anadolu Kartalları, Düşman Kardeşler, Gelecekten Bir Gün, Elde Var Hayat, Defne’nin Bir Mevsimi, Kuş Dili, Elveda Rumeli, Güneşi Gördüm, Diriliş Ertuğrul ve Karanlık Hesaplaşma gibi dizilerde rol almıştır. Hande Subaşı birçok projede başarılı ve yetenekli olduğunu kanıtlamıştır. Şimdilerde Baht Oyunu adlı dizide boy göstermeye devam etmiştir. 

Editör: Wan Haber