Hakim dizisi oyuncuları merak ediliyor. Peki Hakim dizisi oyuncuları kimlerdir? Başrol oyuncuları kimlerdir? Hakim dizisi hangi kanalda yayınlanacaktır? Hangi tarihlerde başlıyor?

Hakim Oyuncuları (Yeni Gelenler Dahil Tüm Oyuncu Kadrosu)

Your Honur dizisinden uyarlanacak olan Hakim dizisinin oyuncuları belli oldu Hakim oyuncuları Haluk Bilginer, Ebru Özkan ve Hasibe Eren oldu. Daha önce Savaşçı dizisinin yapımcılığını üstlenen Limon Filmin yapımcılığını üstleneceği Hakim dizisinin yönetmeni ise Soner Caner ve Erkan Tunç olacak.

Hakim Dizisi Konusu: İstanbul İdare Mahkemesinde görev yapan saygın bir hakimin oğlu motorsiklet ile bir çocuğa çarpar. Kaza da ölen çocuk İstanbul’un ünlü mafya ailelerinden birinin oğludur. Oğlunu hem hapisten hem de intikam dolu mafyadan korumaya çalışan Hakim bir babanın hikayesi olacak.

Hakim Oyuncuları

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer Hakim dizisinin Hakim’i oldu. Son dönemde Şeref Bey ve 9 Kere Leyla gibi dizilerde yer ala usta oyuncu Haluk Bilginer 1954 yılında İzmir de dünyaya gelmiştir. 67 yaşında olan usta oyuncu bir dönem Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi ile evlilikler yapmıştır ve bir vardır.
Haluk Bilginer hakim oyuncusu oldu. Dizi de bir hakim olarak karşımıza çıkacak

Ebru Özkan

Ebru Özkan da Hakim oyuncusu oldu. Oyuncu Ertan Saban’ın eşi olan Ebru Özkan 1978 Ankara doğumludur ve 43 yaşının içindedir. Son olarak Hekimoğlu dizisinde yer alan usta oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Hanımın Çiftliği dizisinde hayat verdiği Halide karakteri ile tanınan Ebru Özkan özellikle Paramparça dizisi ile ünlü olmuştur. Ebru Özkan 1.73 metre boyunda ve 52 kilo ağırlığındadır.
ebru özkan^Hakim oyuncusu oldu Hakim dizisinde kadın başrol olarak yer alacak

Hasibe Eren

6 Haziran 1975 Almanya doğumlu olan Hasibe Eren 36 yaşındadır. Aslen Kahramanmaraşlı olan Hasibe Eren aslen Tiyatro Eleştirmenliği mezunudur. Aktif olarak tiyatro yaparken Gülse Birsel’den gelen “Avrupa Yakası” Makbule rolü ile televizyonda sevildi. Bir çok izleyici tanımasa da Sıdıka isimli dizinin de başrol oyuncusudur Hasibe Eren. Yalan Dünya dizisi Hasine Eren’in tutan son projesidir. Hasibe Eren uzun Yıllar Sonra ilk kez Hakim dizisi ile izleyicisi ile buluşacak. Hakim Oyuncuları

Editör: Wan Haber