Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu, son zamanlarda ekranlara gelen diziler dolayısıyla büyük merak oldu. Ünlü yazarın nasıl biri olduğu ve nerede yaşadığı merak konusu oldu. Gülseren Budayıoğlu, gündemde olan iki dizinin yazarı olarak dikkat çekiyor. İlk olarak Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi ve TV8 ekranlarının dev dizisi Kırmızı Oda gibi yapıtların yaratıcısı olarak biliniyor. Sevilen ve merak edilen ünlü yazar, Dominik’te tatil yapacak.
Acun Ilıcalı ve Gülseren Budayıcıoğlu Dominik yolunda!
Gülseren Budayıcıoğlu, Acun Ilıcalı’nın misafiri olarak Dominik yolunu tuttu. Muhteşem bir yaz ile misafir etmek isteyen Acun Ilıcalı, özel jetlerinde giderken yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti. Gülseren Budayıcıoğlu ile reyting rekorları kıran diziye imza atan Acun Ilıcalı, teşekkür etmek için ünlü yazarı adaya davet ettiği biliniyor.
Gülseren Budayıcıoğlu kimdir?
Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında hayata gözlerini açmıştır. 74 yaşında olan ünlü yazar eserleri ile dikkat çekmiştir. 1973 yılında Aydın Budayıcıoğlu ile dünya evine giren Gülseren Budayıcıoğlu 2007 yılında ayrılık kararı alarak yollarını ayırdılar. Gülseren Budayıcıoğlu, küçük yaşlarından itibaren yazmayı çok sevdi. Hayatının her alanında okudu ve yazdı. Hayal gücünün çok yüksek olduğunu söyleyen ailesi onu yazarlık konusunda çok destekledi. 
Gülseren Budayıcıoğlu eserleri çok dikkat çekiyor!
Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, İstanbullu Gelin gibi televizyon dizilerine yazarlık yaptığı ve birçok katkısının olduğu biliniyor. Diğer yandan ünlü yazarın Madalyonun İçi, Günahın Üç Rengi, Hayata Dön, Kral Teo ve Kral Kaybederse gibi romanları var. Ünlü ismin eserleri büyük bir ilgi ile satın alınıp okunuyor. Son zamanlarda ekranlara gelen Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizileri ile daha çok tanınan Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserleri büyük ilgi görüyor. 

Editör: Wan Haber