Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle O Ses Türkiye yarışması yapılamamıştı. Bu yıl yarışma için hummalı bir çalışma yapan Acun Medya ekibi, yarışmanın Ekim ayında başlaması için jüri üyesi arayışına girdi! 

En son O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan yer alıyordu. Ancak bu sene O Ses Türkiye'nin jürilerinde ufak bir değişiklik olacak!

Ebru Gündeş geliyor, Hadise gidiyor!
O Ses Türkiye yarışması başladığından beri jüri koltuğunda oturan Hadise aldığı radikal bir karar ile O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacak. Bu sezon ayrıca ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in jüriliğe geri döneceği gündeme bomba gibi düştü! Geçtiğimiz aylarda Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ve Hadise hakkında çıkan iddialardan dolayı yarışmada jüri olmayı düşünmeyen Hadise yerine başka bir ünlü isim ile görüşülmeye başlandı!

İşte o sürpriz isim!
Yeni sezona bomba gibi hazırlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturacak isim için oldukça heyecan verici söylentiler var! Söylenenlere göre yarışmanın yapımcısı Acun Ilıca, ünlü şarkıcı Gülşen ile O Ses Türkiye yarışmasında jüri olması üzerine görüşmeler yapıyor! Ancak şu an için Gülşen'in O Ses Türkiye yarışmasında jüri olduğuna dair resmi bir açıklama yer almıyor. Fakat ünlü şarkıcının hayranları bu habere çok sevindi!

O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor?
Büyük bir heyecanla takip edilen ve müzikseverleri müziğe doyuran O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonu iple çekiliyor! Yarışmanın ne zaman başlayacağı şu an kesin olarak belli değil ancak O Ses Türkiye yarışması büyük bir ihtimalle Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanacak!

Editör: Wan Haber