Show TV ekranlarında izleyicileri adeta kahkaha Tufanı aktaran ve yüzlerce bölümdür ekrandaki serüvenini devam ettiren Güldür Güldür Show programı bu hafta yeni bir macera ile ilgili karşınızda nokta eğlendiren, aynı zamanda eğiten, ve bir o kadar da hüzünlü tüketicilerle seyircilerine dolgu dolu bir akşam yaşatmayı Başaran Güldür Güldür Show programlarının bu akşam kaçıranlar ve yeniden İzlemek isteyenler için 252. bölümü ile sizlerle beraber olacak.

Show TV ekranlarının kahkaha Tufanı haline gelmeyi Başaran ve yüzlerce bölümdür izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show yepyeni bir hafta ile sizlerle beraber olacak.

Ünlü oyuncu Ali Sunal'ın sunumu ile konsepti oluşturulan, kadrosuyla senelerdir izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Güldür Güldür Show, bir kez daha ekranlarındaki yerini alıyor. Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan ve yeni isimlerin oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla da çok daha güçlü bir Ekip ruhu kazanan Güldür Güldür Show yeni skeçleri ile merak edilmeye başlandı.

İşte Konu İle İlgili Detaylar!

Türkiye'nin, gerçeklerini dile getiren ve günlük hayattan çeşitli kesitler sunan Güldür Güldür Show bu hafta da dopdolu bir şekilde. Birbirinden komik sahneleri ve skeçleri ile Show TV'de 252. bölümünün tanıtımını da YouTube üzerinden izleyebilirsiniz, gecenizi çok daha keyifli bir hale getirmek istiyorsanız ekran başına geçip Usta oyuncuların performanslarını izleyebilirsiniz.

Güldür Güldür Show 252. Bölüm İzle!

Show TV ekranlarında yayın akışı içerisinde En çok izlenme oranı yakalaması muhtemel olan yayın Güldür Güldür Show bu televizyonlardan izlemeniz mümkündür.

Editör: Wan Haber