Son günlerde en çok konuşulan dizi oyuncusu olan Gözde Seda Altuner, yer aldığı Sadakatsiz dizisinde büyük ilgi görüyor. Sadakatsiz dizisinde Gönül Güçlü karakterine can veren Altuner, gösterdiği performans ile adeta kendine hayran bırakmıştır. Sadakatsiz dizisinde Derin’in annesi olarak ekranlara gelmektedir. Gönül Güçlü, dizide güçlü, kararlı aynı zamanda kızı için her şeyi göze alan bir anne olarak görülmektedir. Sadakatsiz dizisinde gösterdiği başarı tüm seyircilerden tam not almıştır. Gözde Seda Altuner, yayınlandığı her bölümde sosyal medya gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. 
Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, ilgi görmeye devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin oyuncuları kadar konusu da dikkat çekiyor. Volkan ve Asya yıllardır mutlu olan ve birbirlerine bağlı olan bir ailedir. Asya ve Volkan’ın Ali adında bir de oğulları vardır. Asya, eşinin atkısında bir sarı saç teli bulur ve hayatları hiç beklemedikleri bir şekilde değişir. Volkan’ın onu aldattığına ihtimal vermek istemeyen Asya, aldatıldığının farkına varıp gözleriyle görünce, tüm hayatı ters teper. Volkan, Asya’yı kendinden yaşça küçük bir kadınla aldatır ve ondan çocuk yapar. Asya ile boşandıktan sonra Derin ile evlenen Volkan, ondan da bir kız çocuğu sahibi olur. Olaylar böyle sarpa sarmaya devam eder. Volkan’ın ne istediğini bilmemesi, Derin’in akıl sağlığının bozulması ve Asya’nın çok yorulması olayların farklı yerlere gitmesine neden olur. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.
Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Gözde Seda Altuner kimdir?
Gözde Seda Altuner 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. 38 yaşında olan ünlü isim birçok projede yer almıştır. Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Altuner, gösterdiği başarılı performansı ile göz kamaştırıyor. 

Editör: Wan Haber